Were Di D2 komt te kort tegen HC Tilburg D2

Were Di D2 tegen HC Tilburg D2Het was de hele week spannend of deze hockeywedstrijd wel zou doorgaan. De trainingen konden al niet doorgaan. Ook veel wedstrijden op de zaterdag moest al uitvallen. Gelukkig hoefden de dames van Were Di D2 niet voor dag en dauw het bed uit. Een wedstrijd om 10:45 beginnen tegenwoordig al uitslapen.

Het veld was bij aanvang van de wedstrijd misschien wel wat hobbelig. De ploegen waren overeengekomen dat de hockey wedstrijd gestaakt zou worden als de condities minder zouden worden. Want er mocht niet gesproeid worden vandaag. In verband met de angst voor opvriezen. En de aansluitende hockey wedstrijd van Were Di D1 moest ook nog gespeeld kunnen worden.

Al direct vanaf het eerste fluit signaal waren de bezoekers van HC Tilburg D2 de betere ploeg. De dames van Were Di D2 hielden toch lang staande. Zeker gezien het ontbreken van een paar basis speelsters. Toch wist HC Tilburg de hockey wedstrijd in de eerste helft al te beslissen. De fouten achterin van Were Di werden afgestraft en de ploeg kon schijnbaar eenvoudig de goals maken. De ambities op een goede uitslag vandaag konden snel de ijskast in. Dus lekker gaan hockeyen en gaan voor de doelpunten.

In de tweede helft wist Were Di D2 gevaarlijker te worden. De ploeg had zich duidelijk als doel gesteld om doelpunten te maken. Voldoende kansen maar het leek wel of de bal er niet in wilde. Wel weer een mooi doelpunt van Fleur waardoor de ploeg opveerde. Het verschil was helaas te groot en HC Tilburg D2 pakte de drie punten door een 5-1 overwinning.

Speak Your Mind

*