Niet opgewassen tegen HC Tilburg D2 (1-7)

Were Di D2 - HC Tilburg D2Heb de dames van Were Di D2 al een poosje niet meer zien spelen. Vandaag de wedstrijd tegen HC Tilburg D2. Een tegenstander waartegen vaak leuke wedstrijden worden gespeeld. Aangekomen bij het veld zie je Were Di D2 met veel onbekende speelsters aan het inspelen. Na het uitvallen van Caat vorige wek blijken nog veel anders speelsters niet mee te kunnen doen. Ook vandaag kan de ploeg niet de eigen keepster opstellen. Gelukkig kan de keepster van MB1 vandaag mee doen. Natuurlijk is het super dat de MA1 speelsters mee kunnen doen en je ruim in de wissels komt te zitten. Met zoveel invallers is het natuurlijk wel even wennen. En dan speel je tegen de stadsgenoot HC Tilburg D2. De ploeg die net boven je in de ranglijst staat.

Sterker HC Tilburg

HC Tilburg probeert de speelsters van Were Di snel aan te pakken en vast te zetten op het eigen veld. Te voorkomen dat de ploeg kan opbouwen. Were Di D2 probeert in het ritme te komen maar ziet keer op keer HC Tilburg in de cirkel komen. De dames van Were Di blijven spelen en weten elkaar steeds beter te vinden. En dan komt de ploeg op een ongelukkige manier op achterstand. HC Tilburg tikt al vlot ook de 2-0 binnen. Met deze voorsprong is de wijdstrijd eigenlijk al wel gespeeld. HC Tilburg D2 is sterker. Al blijft de ploeg lastig de ruimtes te vinden om de score uit te bouwen. Met een 3-0 stand gaan de ploegen rusten.

Door drukken in de tweede helft

De dames van HC Tilburg zijn ook in de tweede helft de sterkere ploeg. Het is mooi om te zien dat de jonge speelsters van Were Di D2 het blijven proberen en gaan voor de kansen. De meiden blijven strijden voor een doelpunt. In deze tweede helft weet HC Tilburg de voorsprong langzaam, uitbouwen. Even lijkt het erop dat Were Di volledig overlopen gaat worden. De bank van Were Di roept om de tien. Gelukkig voor de jonge ploeg van Were Di blijft dit hun bespaard. En uit een strafcorner weet Pleun die vervelende nul van het scorebord te spelen. Jammer dat het vandaag opnieuw een grote uitslag was, 7-1 voor de bezoekers van HC Tilburg D2. Zie het fotoboek voor foto’s uit deze hockey wedstrijd tussen Were Di D2 – HC Tilburg D2

Speak Your Mind

*