Mooie overwinning op Eindhoven D2 (4-2)

Were Di D2 tegen Eindhoven D2Eindelijk mochten de dames weer een hockeywedstrijd spelen. De tegenstander van vandaag was Eindhoven D2. De ploeg die in de stand van de hockeycompetitie tot twee punten was genaderd. Bij verlies zou Eindhoven een plaats gaan stijgen in de ranglijst. Een belangrijke wedstrijd dus. In de uitwedstrijd was nog met 5-1 van de tegenstander gewonnen.

De dames van Eindhoven begonnen goed aan de wedstrijd en wisten ook als eerste te scoren. Were Di D2 keek tegen een achterstand aan. Gelukkig wisten de dames het spel te herpakken en meer grip te krijgen op de wedstrijd. De keepster van Eindhoven kon nog veel kansen onschadelijk maken maar wist niet te voorkomen dat ook Were Di zou scoren. Langzaam liep de score op voor Were Di. Met een 4-2 overwinning werden de drie punten gepakt. Hiermee is een gat geslagen in de stand van de competitie. Were Di Dames 2 staat na deze wedstrijd ronde op de vijfde plaats in de tanglijst. Drie punten achter Tilburg Dames 2 en vijf punten voor op Eindhoven D2.

Volgend week moeten de dames de uitwedstrijd spelen in Breda tegen Push D2. Deze ploeg heeft op dit moment nog maar 13 punten gepakt en heeft de laatste wedstrijd thuis verloren van Uden D2. Dus kansen op een goed vervolg van de tweede helft van de competitie

Speak Your Mind

*