Mooie overwinning Were Di Dames 2 (6-1)

Were Di D2 tegen Hockey Den Bosch D2Vandaag moesten de dames van Were Di d2 de thuiswedstrijd spelen tegen Den Bosch D2. De ploeg die op dat moment op de laatste plaats staat in de stand van de competitie. Aan de stand verplicht moesten er vandaag punten gepakt worden. Alleen de ploeg was niet compleet. Dus weet je het nooit.

Vroege wedstrijd en zomertijd

In de dagen voor de wedstrijd was er veel ophef over de aanpassing van het tijdstip van de wedstrijd. De wedstrijdleiding had besloten om de wedstrijd te schuiven in het speelschema. En dan moet je op eens om 10 uur in de ochtend de wedstrijd spelen. In het weekend waarin de zomertijd ingaat. Dan is het wel heel vroeg. Zou de ploeg dan wel scherp zijn?

Opnieuw veel doelpunten

Gelukkig wisten de speelsters elkaar vandaag goed te vinden. En liet Were Di D2 zien dat het veel speelsters in de ploeg heeft die een doelpunt kunnen maken. Vandaag waren het Lieke (3x), Pleun, Noor en Cornelie. Ook Den Bosch D1 weet te scoren waarmee de eindstand vandaag uitkomt op 6-1.

Na afloop van de wedstrijd blijkt dat HC Tilburg D2 vandaag niet heeft weten te winnen tegen Eindhoven D2. Hierdoor gaat Were Di D2 een plaatsje stijgen in de huidige stand van de competitie. Volgende week moet de ploeg uit naar Eindhoven voor de wedstrijd tegen Oranje Zwart D2, de koploper in de competitie. Een moeilijke wedstrijd.

Speak Your Mind

*