Lastige hockeywedstrijd maar winst op Push D2 (4-2)

Push HockeyVandaag de tweede wedstrijd in de nieuwe hockey competitie. De eerste thuiswedstrijd, en een bijna voltallige selectie. Tegenstander vandaag Push D2 uit Breda. Met daarin het weerzien van een aantal oud speelsters van Were Di.

De ploeg moest er even inkomen. Een trage start en een gevaarlijk doorkomend Push. Maar Benthe stond op haar plek. Na enkele minuten spelen kwamen de dames van Were Di beter in het spel. Na een mooi toegepaste voordeelregel was het Fleur die de score opende. Gelukkig wist de ploeg niet veel later de 2-0 voorsprong te pakken. Daarmee hoop je dat Were Di wat gecontroleerder gaat spelen. Push gaf niet op en bleef aanzetten. Voor rust wisten de bezoekers nog te scoren. Met een 2-1 stand gingen de ploegen rusten.

Na rust begon Were Di rommelig aan de wedstrijd. De ploeg maakte het zichzelf erg lastig en zag Push steeds sterker worden. Het kon dan ook niet lang uitblijven totdat Push D2 opnieuw zou scoren. Met een harde klap verdween de bal net langs de paal het doel in. Keepster kansloos en een gelijke stand.

De dames van Were Di herpakten zich gelukkig en gingen voor de overwinning knokken. Het begon ook beter te draaien en uit een mooi genomen strafcorner kwam Were Di weer op voorsprong. Niet veel later besliste Maud de wedstrijd door de bal hard in het net te slaan. De winst was binnen en weer drie punten. Volgende week de uitwedstrijd tegen Uden. Een onbekende tegenstander.

Speak Your Mind

*