Gevoelige middag dames Were Di D2 in Eindhoven

Were Di D2 tegen Oranje ZwartDe afgelopen weken hadden de dames al veel punten gepakt. Directe concurrenten hadden punten laten liggen waardoor de ploeg was gestegen in de ranglijst. Vandaag mocht het op bezoek bij de koploper in de hockeycompetitie. En dan zit het wel een beetje tegen. Were Di D2 had geen keepster. Normaal wil dan nog wel eens een keepster uit de A-jeugd of B-jeugd meespelen. Helaas was dat vandaag niet mogelijk en moest een veldspeelster op doel. Jammer dat de club geen oplossing kon vinden. Hiermee ben je als ploeg al een direct een van je aanvallers kwijt. Meer speelsters konden vandaag niet meespelen waardoor de voorhoede verzwakt was.

Oranje Zwart D2 scoort weer snel

Uitwedstrijden spelen tegen Oranje Zwart blijven altijd lastig voor de dames van Were Di D2. En ook vandaag was het weer snel raak. De thuisploeg weet al binnen enkele minuten op een 1-0 voorsprong te komen En niet veel later ligt ook de 2-0 al in het doel. De afgelopen jaren hebben we dit scenario al vaker gezien.

Zware blessure

En dan slaat het noodlot toe voor Caat. Vrij vroeg in de wedstrijd krijgt ze de bal op de knie en krijgt ze een blessure behandeling. Moedig probeert ze de wedstrijd te hervatten. Maar na een ongelukkige glijpartij is de wedstrijd voorbij. Daarmee ziet de ploeg opnieuw een belangrijke voorhoede speelster uitvallen. Op de bank wordt nog geprobeerd om haar op te lappen. De behandeling met ijs helpt helaas niet. Dus toch maar even naar het ziekenhuis vertrokken. En dan hoor je het vervelende nieuws dat het echt mis is. De teamgenoten worden via de telefoon geïnformeerd dat de knieschijf gebroken is. Toch wel enorm schrikken.

Were Di was al gehavend aan de wedstrijd begonnen. Het uitvallen van Caat was ook hard aangekomen. Als veldspeelster stond Nadia enorm goed te keepen. Jammer voor haar dat je dan net tegen de koploper moet spelen met snelle en behendige spitsten. De overmacht was enorm groot. De ploeg moest dan ook een gevoelige nederlaag incasseren. Een wedstrijd om snel te vergeten waarbij de gedachten uitgaan naar het teamgenootje dat met een zware blessure uitviel.

Speak Your Mind

*