Were Di D2 geeft mooie voorsprong weg tegen Den Bosch D2

Were Di D2 tegen Hockey Den Bosch D2Na de goede wedstrijd van vorige week mochten de hockey dames van Were Di D2 de uitwedstrijd spelen tegen Den Bosch D2. Weer wat wijzigingen in de ploeg. Benthe met dames 1 mee naar Zwolle. Kom je aan bij Were Di, kom je erachter dat zij nog het masker in haar tas heeft zitten. Snel even de geblesseerden bellen om een masker bij Were Di mee te nemen. Gelukkig konden we ook tijdelijk even een masker lenen van Den Bosch.

Ondanks een rommelige voorbereiding wel een goed begin van de wedstrijd. Al direct in de eerste minuut komt Were Di op voorsprong. Na een mooi actie van Malou is het na 15 seconden spelen al 1-0. De ploeg blijft sterker in de eerste helft. Den Bosch heeft duidelijk moeite met de aanvallen van Were Di. In de twintigste minuut komt Were Di zelfs op een 2-0 voorsprong door Caat. Een verdiende voorsprong. En dan krijg je net voor rust toch een doelpunt tegen. Deze 2-1 stand is ook de ruststand.

Daarmee moet Were Di blijven oppassen. Na rust een ander spel van Den Bosch. Were Di heeft even moeite om weer in het ritme te komen. De ploeg wordt gedwongen op de counter te spelen. En als je dan de 3-1 scoort is het goed herstellen. Helaas blijft Den Bosch erin geloven. Zeker als het al vrij snel weer 3-2 wordt. En in de 60ste minuut maakt Den Bosch zelfs gelijk. Vlak voor tijd zie je de thuisploeg ook nog op voorsprong komen. Were Di geeft hiermee een voorsprong wel en laat zelfs de punten in Den Bosch. Helaas geen punten vandaag. Volgende week tegen Oranje Zwart D3 beter.

Speak Your Mind

*