Dames klaar voor een vroege start hockeycompetitie maar…

Waterveld Were Di blankDeze week de laatste oefenwedstrijd gespeeld tegen Dames 1 van Were Di. Een zware wedstrijd in de hitte van een zomeravond laat in augustus. Met de hoge temperaturen een wedstrijd op hoog tempo. Met een sterker dames 1 en veel strafcorners tegen. De donderdag daarna weer direct een training. Gelukkig liet Bart de meiden lekker herstellen van de wedstrijd.

Dan kun je zondag eindelijk met de hockeycompetitie beginnen. Een hectische start door het uitvallen van de keepster. Nog van alles proberen om een reserve keepster te regelen. Zaterdagmiddag de bevestiging dat de keepster van MB1 kan invallen. Dus nog een nachtje te gaan en dan erg vroeg op. De eerste wedstrijd van het nieuwe hockeyseizoen mag Were Di Dames 2 al direct om negen uur beginnen. De eerste wedstrijd van die dag op het waterveld. Dus om acht uur verzamelen.

Aangekomen bij de club is het hek nog dicht en staan de speelsters van Zwart Wit al keurig te wachten. En dan kijk je naar het waterveld. Onderweg naar de club denk je nog, gelukkig niet sproeien. Helaas staat het waterveld blank. Ook op de zandvelden staan de plassen. Dus zit er niets anders op dan de wedstrijd niet door te laten gaan. Het begin van de nieuwe competitie is dus uitgesteld voor Were Di Dames 2. Hopelijk zijn dan de geblesseerden weer hersteld en kunnen we met het volledige team beginnen aan de wedstrijd.

Speak Your Mind

*